Косметологічний центр "Beauty Space"

Beauty Space - фото
вулиця Подільська, 93/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Якщо ви привабливі — ми зробимо вас красивими, якщо ви красиві — ми зробимо вас досконалими, якщо ви досконалі — ми допоможемо вас залишатися такими як можна довше. Ми – це «Beauty Space».

Ми підібрали найкращі технології в області дерматологічних та косметологічних послуг. Косметологія пропонує багатий вибір методів по догляду за обличчям і тілом. Нашим завданням було створити для вас максимальний спектр пропозицій, який би задовольнив найвимогливішого клієнта.

Методики, які ми використовуємо універсально поєднуються одні з одними, максимально фізіологічні та ефективні. Тільки лікар - косметолог при ретельній консультації та обстеженні шкіри може точно скласти план лікування, план процедур і відновлення.

У нашому центрі ви зможете позбутися від багатьох шкірних захворювань завдяки тому, що ми використовуємо сучасне обладнання та якісні препарати від провідних виробників з відповідними сертифікатами.

Послуги:

  • Видалення новоутворень — найпоширеніші шкірні утворення, які носять доброякісний характер, — родимки, кератоми, папіломи, бородавки, гемангіоми за одну процедуру і без травматизації оточуючих тканин.
  • Видалення судин — відтепер, судинна сітка більше не є проблемою. Слід тільки скористатися інноваційними методиками, які допоможуть вам позбутися від цієї проблеми раз і назавжди!
  • Безін'єкційна мезотерапія (Price varies) — сучасна косметологія пропонує безпечну і дуже ефективну процедуру для омолодження обличчя, яка носить назву безін'єкційна або неінвазивна мезотерапія.
  • Ультразвуковий пілінг (Price varies) — це поверхневий фізичний пілінг, що забезпечує відторгнення ороговілого шару шкіри за рахунок розривання зв'язків між клітинами рогового шару під дією ультразвукових хвиль.
  • Rf-ліфтинг для обличчя і тіла (Price varies) — це сучасна методика омолодження тіла та обличчя. Проводиться за допомогою спеціального обладнання. Немає вікових обмежень. Підходить для будь-якого типу шкіри.
  • Пілінг (Price varies) — під час процедури пілінгу видаляються дрібні чорні крапки (комедони), стоншується роговий шар, звужуються пори, полегшується доступ до глибоких шарів шкіри. Пілінг чудово пом'якшує, оздоровлює шкіру.
  • Фракційна мікроігольчатая мезотерапія (Price varies) — визнана одним з найефективніших методів косметології. Вона поєднує в собі техніку традиційного наппажу з подачею мезопрепаратів, а також метод макротравматізаціі епідермісу.
  • Плазмоліфтінг шкіри голови (Price varies) — плазмоліфтінг, так само як і мезотерапія — ін'єкційна методика, яка практикується для омолодження шкіри та відновлення здоров'я волосся, додання їм блиску, життєвої сили і шовковистості.
  • Мезотерапія шкіри голови (Price varies) — мезотерапія — це таке ін'єкційний вплив, при якому в шкіру голови вводяться компоненти, що поліпшують стан шкірного покриву і сприяють росту волосся.

Відгуки